Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Slovensko vs. Anglie

20.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016         !!! Z BALÍČKU EURO 2016 !!!

Slováci díky úspěchu proti Rusku stále drží šance na postup. Dokonce by se mohlo i stát že Anglie pojede domů již po základních skupinách, protože v případě výhry Slováků bude Anglie mít pouhé 4 body a je vysoká pravděpodobnost, že týmů se 4 body bude 5 a ze třetích míst budou postupovat pouze 4 týmy. Jediný třetí tým v tabulce, který již turnaj zakončil se 3 body je Albánie. To jsou však všechno pouze matematické předpoklady. Slovákům dnes stačí pouhý bod, aby skončili třetí se 4 body a doufali v další zápas na Euru. 3 body by jim dokonce mohli zajistit vítězství ve skupině.

Anglie vstoupila do turnaje rozpačitě, když po zodpovědném výkonu utekl Angličanům vítězství v natavení. V dalším zápase již zvládli otočit zápas s Walesem a tak v danou chvíli sedí na prvním místě ve skupině. Jediné čemu nevěříme je v mnoho gólů, tedy pokud bude v základu Wayne Rooney. V základní jedenáctce by měli vedle sebe dle nás nastoupit Kane a Vardy a tato kombinace by dokázala Slováky pěkně prohnat. 

Tato skupina může dopadnout jakkoli. Asi nejdivočejší varianta je výhra Slováků a Ruska, která by možná poslala oba ostrovní týmy domů. Jenže jak jsme již psali, tak věříme v kvalitu Walesu a taky Anglie. Slováci již ukázali, že na ostrovní fotbal moc hrát neumí. To však neznamená, že by tento zápas nemohl také dopadnout remízově. Kurz na dvojtip X2 neprohra Angliie je v kuru okolo 1,17-1,19 a to je málo. Že by Slováci zválcovali Anglii, tomu taky nevěříme a tak 1X na neprohru Slováků okolo kurz 2,00 nelze z naší strany doporučit. Kurz zatím na Anglii stoupá a tak před zápasový kurz na neprohru Anglie možná poskočí nad 1,25, tedy kurz, který jsme schopni již přijmout a doporučit. Anglie by však měla postoupit z první místa tak v současné době můžeme doporučit zkusit výhru Anglie okolo kurzu 1,90

 

 

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 2

Kurz: 1,67
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět