Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Španělsko vs. Česká republika

13.06.2016 15:00

Evropa - > Euro 2016      ! Z BALÍČKU EURO 2016 !

Druhý zápas české skupiny konečně uvede do hry český tým po vedení Pavla Vrby. Španělé jsou klasicky velmi silný, ale po posledním MS neproběhli kvalifikací na tento turnaj s úplnou hladkostí. Ihned v úvodu prohráli se Slovenskem 1:2. Další klopýtnutí byl přátelský zápas s Německem, před rokem v březnu v Nizozemsku 0:2 a nyní v rámci příprav na Euro přišli remízy v Itálii 2:2, v Rumunsku 0:0 a v posledním zápase před turnajem si Španělé neporadili doma s Gruzií 0:1! Takže i taková fotbalová velmoc jako Španělsko má své dni a zrovna zmíněný zápas v Rumunsku bude asi tím správným návodem jak na Španěly. Manažer Španělů Vincente del Bosque dnes uvedl, že start brankáře Manchesteru United Davida de Geai vzhledem k jeho kauze sexuálního obtěžování, rozhodne on sám až podle aktuálního psychického rozpoložení hvězdného brankáře těsně před zápasem.

Český národní tým projel skupinou jako horký nůž máslem. Byl mezi prvními týmy, které se na tento turnaj kvalifikovaly. Úspěch týmu trenéra Vrby před zahájením kvalifikace však nebyl bookmakery předpokládán, protože ve skupině se nacházeli také Nizozemci, Turci, a asi nejpodceňovanější tým posledních dvou let Islanďané. Jenže Češi otevřeli kvalifikaci v Praze na Letné vítězstvím 2:1 nad Oranjes, porazili venku Turecko 1:0, splnili povinnost v Kazachstánu 4:2, a doma zvládli těžký zápas s Islandem 2:1. Rázem se z outsidera stal favorit, který nakonec s 22 body a skóre 19:14 skupinu vyhrál. Přátelské zápasy před eurem Češi odehráli s průměrnými výsledky, prohra v Polsku 1:3, prohra doma se Skotskem 0:1, remíza ve Švédsku 1:1, povinnost v podobě výhry nad Maltou 6:0 a výhra v Rusku 2:1. V generálce pak Česká republika podlehla 1:2 doma aktivní jižní Koreji, kterou před tím Španělé porazili 6:1.

Českému týmu očividně sedí role outsidera. V bráně Petr Čech, v poli Tomáš Rosický, i kdyby jen na pouhých 15 minut než se znovu zraní. Španělé ukázali, že proti kvalitně bránícím týmům jako je Rumunsko se trápí a tak dnes s vypsaným kurzem 1,57 na Španěly je třeba hrát dvojtip na neprohru České republiky podobně jako v noci šli Brazilci s kurzem 1,57 proti Peru. Více v našem blogu zde.

Takže za nás v pondělí třináctého volíme X2 na Českou republiku s doporučením, že pokud dá ČR první gól, pak dle uvážení pojišťovat.

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 3,10
 

—————

Zpět