Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Sporting de Gijón vs. SD Eibar

29.04.2016 20:30

Španělsko -> Primera Division      FREE ČLÁNEK!

 

Dnešní předehrávka španělské nejvyšší soutěže nám nabídne boj o záchranu. Gijon v posledním kole prohrál na Camp Nou 0:6! Ale nenechme se zmást, protože v pěti předchozích zápasech prohrál jen jednou. Bojuje o záchranu a jediným přemožitelem byl doma Celta Cigo. Jinak, výhra doma nad Atl. Madrid 2:1, remíza v Levante 0:0, prohra s Celta Vigo 0:1,  remíza v Las Palmas 1:1 a domácí výhra nad Sevillou 2:1. Dnes bude Gijon skoro kompletní, jedinou absencí je:

obránce Bernardo Espinosa (17 zápasů, 2 góly)

 

Eibar na druhé straně se ze začátku sezóny pohyboval na předních pozicích, od té doby se však stihl propadnout až na současnou 11 pozici, kde je již bez šancí na pohárovou Evropu. V posledních týdnech dokázala porazit pouze doma Real Sociedad 2:1, ale na hřišti soupeře naposledy bral tři body 3. ledna v Betisu. Eibar navíc trápí rozsáhlá marodka:

brankář Jaime Jimenez (0 zápasů, 0 gólů)

obránce Borja Ekiza (6 zápasů, 1 gól)

obránce Lillo Castellano (13 zápasů, 0 gólů)

záložník David Juncà (31 zápasů, 0 gólů)

záložník Saúl Berjón (30 zápasů, 0 gólů)

útočník Kike García (0 zápasů, 0 gólů)

útočník Keko Gontán (30 zápasů, 3 góly)

 

Gijon bojuje o záchranu a Eibar má rozsáhlou marodku a záchranářské starosti již nemá. Dnes tedy dle nás jednoznačná výhra domácích v krásném fotbalovém počasí a 13 stupních celsia. Kurz dost spadl a padá dál.

 

Získejte přístup ke všem článkům s bonus tipy na celý víkend v akci 300! Zde 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,91



 

—————

Zpět