Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


St. Patricks vs. Jeunesse Esch

28.06.2016 20:45

Evropa -> Evropská liga       FREE ČLÁNEK!!!

A je to tady! Máme zde zahájení kvalifikací o Ligu mistrů a Evropskou ligu. Prázdné místo po fotbalových soutěžích nám zatím naplňuje Euro, ale i to se ž blíží ke svému závěru a tak se dnes podíváme na první sázkařsky zajímavý zápas kvalifikace o Evropskou ligu. St Patricks jsou až na šestém místě irské Premier Division a prohráli poslední tři zápasy v řadě. Jenže za soupeře měli venku slabší Bohemians, které nezvládli a prohráli vysoko 1:5, ale poté doma přivítali velmi těžkého soupeře Shamrock Rovers 0:2 a v posledním zápase v pátek prohráli na hřišti top týmu v Irsku Dundalk 0:2.

Supeřem jim dnes bude lucemburský Jeunesee Esch. Jedná se o tým, který v minulém ročníku National Division v Lucemburku skončil na čtvrtém místě. Lucemburská liga se neřadí ani mezi evropský průměr a je spíše poloamatérskou soutěží. Od těchto týmů se toho moc nečeká, ale je to příjemné zpestření soutěže.

Irská liga má určitě o nějakou tu třídu vyšší úroveň a tak výhru domácích máme u sázkové kanceláře 1xBet k dispozici za 1,57. Nejvyšší kurz. 

 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

V případě nové registrace u této sázkové kanceláře přes link výše máte možnost získat od nás extra výhody. Po registraci nás kontaktujte emailem a dozvíte se víc.

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,57
 

 

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět