Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Švédsko vs. Belgie

22.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016   

 

Zde se jedná o zápas, kde Švédové prostě potřebují 3 body a tak musí vstřelit gól. Belgie nepotřebuje nic, protože i v případě remízy postupuje dál. Je nesmí prohrát. Na Belgii je kurz 1,85, což je složité pro hraní dvojtipu X2. Švédové se nedokázali zatím ani prosadit na šampionátu a tak pokud Zlatan nedá minimálně hattrick tak se dnešním zápasem loučí s repre kariérou. Problém Švédska však je, že v týmu není taková kvalita, na kterou je Zlatan zvyklí z PSG. A tak mu nemá kdo posílat přesné pasy, aby on měl prostor k zakončování.

Belgie nezvládla pouze první zápas na Euru. Hvězdy z top evropských týmů měli zato, že se jich soupeři leknou a porazí se sami. A ejhle, ono nic. Dostali dva góly od Italů a šli přemýšlet co dál. Do druhého zápasu s Irskem nastoupili již jako tým a výsledkem 3:0 potvrdili své kvality.

Optimální volba zde je X2, ale kurz cca 1,20 nic moc. Lze také věřit, že se hvězdy budou chtít ukázat a potěšit své ego a zvítězit. Ani to jim však vítězství ve skupině nezíská. Prohra by také mohla znamenat loučení se s turnajem. Takže lze si představit, že Belgie dá první gól a pak už bude jen bránit, protože Švédové jsou na tomto Euru dost bezzubí. Je to sice riziko, ale my budeme věřit v třeba i těsnou výhru Belgie. Takže 2 v kurzu okolo 1,85 je naší volbou....

 

Více info a jak balíček zaplatit najdete zde

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 2

Kurz: 1,95
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět