Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Švýcarsko vs. Polsko

25.06.2016 15:00

Evropa -> Euro 2016          z balíčku EURO 2016!!!

Včera předplatitelé, kteří mají obojí jak balíček Euro 2016 tak měsíční předplatné, dostali tři skvělé tipy, které jsou již na webu přístupné všem zde, zde, a zde. Je pravda, že poslední z propagačních účelů byl zdarma, ale i tak, 3/3 WIN byl skvělý den. Dokonce jsme v analýze trefili i přesný výsledek, ale to jsou vždy jen úvahy a případná inspirace pro odvážnější, nikoli přímé doporučení na sázku dle našeho systému Jan E. To je však přesně důvod pro analýzy, každý si v tom může najít to své a nemusí s námi vždy souhlasit. Níže najdete pak i všechny tři dnešní tipy, ale analýzy na druhé dva zápasy ještě přijdou.

Boj playoff o mistra Evropy zahájí tento duel helvétského kříže proti polské orlici. Šcýcaři se zatím na turnaji neprezentují přesvědčivými výkony a paradoxně postoupili díky zápasu, ve kterém oslabeného soupeře, nedominovali. Albánii vstřelili rychlá gól v páté minutě a od 36. minuty hráli proti týmu bez kapitána. Ani bránící Rumuny nedokázali porazit, Rumunsko dalo gól z penalty a po zbytek zápasu už byla převaha na straně Švýcarska, které již nedokázalo dát více než jeden gól. V 57. minutě srovnal Mehmedi na konečných 1:1. Do zápasu s Francií nastoupili s jasným cílem, a to uhrát jediný bod, který je posune do dnešního zápasu. V prvním poločase to ještě vypadalo, že se bude hrát fotbal a uvidíme góly, ale ve druhém už oba týmy hrály na 30%.

Polsko přijelo na tento šampionát s jasným cílem postoupit ze skupiny a bylo to znát. V prvním zápase si poradili se silným odporem Severních Irů a zvítězili 1:0. Ve druhém zápase si v profesorském fotbale rozdělili body s Německem remízou 0:0 a ve třetím zápase přehráli Ukrajinu, která překvapivě ani poslední souboj, ve kterém jí o nic nešlo, nevypustila, ale Poláci dokázali opět zvítězit 1:0 a postoupit. Bohužel takto se souboje ve skupinách hrají a není důvod se nikam hnát. Dnes by měl výkon Poláků vypadat jinak. Měl. Polákům dnes bude chybět brankář číslo 1 Wojciech Szczęsny a z důvodu karetního trestu záložník Bartosz Kapustka.

 

Porovnání výkonů obou týmů na šampionátu je složitější z důvodu „vypuštění“ některých zápasů ze stran obou týmů. Asi největším překvapením v zápasech těchto dvou týmů byla kvalita Albánie, o které si mnozí mysleli, že je na turnaji prakticky omylem. Tak jak už je na tomto šampionátu tradicí, nečekáme mnoho gólů, ale čekáme, že Poláci svého soupeře dokáží přehrát, přeci jen je v tomto roce kvalita na jejich straně. Proto naší volbou je X2 – neprohra Polska. 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,52
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět