Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Sydney FC vs. Urawa Red Diamonds

20.04.2016 12:00

Asie -> AFC Liga mistrů

 

Sydney FC se včera, aniž by nastoupili na hřiště, kvalifikovalo do vyřazovací části asijské Ligy mistrů. Je to poprvé v historii klubu, kdy se Australané dostali takto daleko. V Japonsku první zápas prohráli sice 0:2 v zápase, kde nebyli bez šancí, ale poté vyhráli 3 zápasy v řadě a mají tak 9 bodů v tabulce. Včera prohrál Pohang doma s čínským mistrem Guangzhou a tak Sydney má náskok 4 bodůa čínskému mistrovi zbývá už jediný zápas. Sydney FC již nehrají domácí soutěž a tak se mohou plně soustředit na získávání bodů a bonusů v Lize mistrů.

 

Urawa na druhé straně má po 4 zápasech 7 bodů, když doma tým 2x zvítězil, ale venku získal zatím jediný bod za remízu právě v Číně s Guangzhou 2:2. Urawa má přezdívku japonský Manchester United díky svým barvám, podpoře fanoušků a stylu hry. Hrají velmi přímý, rychlý, útočný fotbal.

 

Vítězství Urawy by znamenalo pro Japonce jistý postup do další fáze. Víkendový odpočinek velmi pomohl hráčům Sydney a tak dnes doma alespoň bod získají a udrží tak šance čínského mistra na postup do dalšího kola. 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,50
 
 
 
20.4.2016       Tip Jan E Kurz
11:00 Bellucci T. (Bra) - Zverev A. (Ger) 2 1.40
11:00 Lorenzi P. (Ita) - Daniel T. (Jpn) 1 1.57

 

—————

Zpět