Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Tottenham Hotspur F.C. vs. West Bromwich Albion F.C.

25.04.2016 21:00

Anglie -> Premier League       FREE ČLÁNEK!

Dnes večer pokračuje v Anglii boj o titul. Na White Hart Lane přivítají Kohouti tým ze spodní poloviny tabulky. Tottenham je v této sezóně asi nejsilnějším týmem Premier League. Včera Leicester zvítězil a tak mají Lišky náskok před Kohouty 8 bodů. V Anglii zbývá dohrát již jen dnešní zápas a pak ještě tři kola. Kouhouti si tedy nemohou dovolit zaváhat. Jejich poslední zaváhání přišlo na půdě Liverpoolu 2. dubna 1:1. Dnes bude Tottenhamu chybět:

záložník Nabil Bentaleb (5 zápasů, 0 gólů)

 

West Brom je na 14. místě a má náskok 9 bodů před sestupovými pozicemi. V posledních 5 zápasech získal pouze jediný bod za remízu na hřišti Sunderlandu 0:0. Tým prohrál na Etihad Stadium 1:2 a v posledním kole na Arsenalu 0:2. Dnes bude West Bromu chybět:

záložník Alex Pritchard (2 zápasy, 0 gólů)

záložník Chris Brunt (22 zápasů, 0 gólů)

záložník James Morrison (18 zápasů, 3 gólů)

 

Kohouti se už pomalu mohou loučit se šancemi o titul, ale určitě se nevzdávají. A právě to ukázali v posledním kole, když zničili desátý Stoke na jeho hřišti 4:0. Dnes jsou kurzy již tak nízé, že jediné co má smysl vsázet jsou góly. Zda zvítězí Tottenham opět 3:0 či 4:0 není jasné a proto nelze vsázet handicapy, ale +2,5 gólu nějakým způsobem padne a to stále v pěkném kurzu.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 1,80



 

—————

Zpět