Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


USA vs. Ekvádor

17.06.2016 03:30

USA -> Copa America       FREE ČLÁNEK !!!

USA nakonec o skóre postoupili z prvního místa Skupiny A. Za pár hodin tým USA nastoupí proti druhému týmu Skupiny B. USA nakonec svou skupinu vyhráli, i když se jim vstup do turnaje nepovedl, a prohráli s Kolumbií 0:2. V posledním zápase s Kostarikou však Kolumbie s již jistým postupem zaváhala a podlehla 2:3. Pro USA naopak byla úvodní prohra s Kolumbií pouze druhou prohrou v tomto kalendářním roce. USA v tomto roce odehráli 10 zápasů a prohráli pouze s Guatemalou v kvalifikaci na Mistrovství světa 0:2, ale v odvetě o 4 dni později tento tým porazili doma 4:0. USA bude dnes chybět DeAndre Yedlin, protože v zápase s Paraguayí, který USA vyhráli jen těsně 1:0, dostal tento pravý obránce ve 48. minutě druhou žlutou kartu za podražení.

To Ekvádor to má přesně naopak. V tomto roce bylo vítězství na Haiti 4:0 prvním. Na tomto turnaji zvládl před tím pouze 2 remízy s Brazílií a Peru. V posledním přípravném zápase před turnajem naopak podlehl USA 0:1 a v zápase před tím v kvalifikaci na Mistrovství světa 1:3. Za Ekvádor by snad měl nastoupit útočník Jaime Ayovi a nepravděpodobný je start útočníka Milera Bolaňose.

I v deseti lidech zvládli USA svůj poslední zápas a to nám ukázalo, že tým má sílu, která se jen těžko překonává. Vzájemná bilance hovoří jasně pro USA. Navíc domácí prostředí bude hnát USA vpřed a publikum bude oním pověstným 12. hráčem. Podobně jako v přípravě se bude jednat o velmi těsný souboj. Moc gólů asi neuvidíme, ale věříme, že USA neprohrají a možná opět potěší těsnou výhrou 1:0.

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,36
 
Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

—————

Zpět