Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


USA vs. Paraguay

12.06.2016 01:00

USA -> Copa America

 

Dnes v noci se nám uzavře skupina A na Copa America. USA vstoupili do turnaje tak trochu smolně kde i přes velmi kvalitní výkon prostě nestačili na Kolumbii a podlehli 0:2. Než Kolumbie je na tomto turnaji ve velmi dobré formě a Američané měli šanci ukázat své kvality až ve druhém zápase s Kostarikou, kterou deklasovali 4:0. Kostarika odehrála svůj první zápas právě s Paraguayí a v zápase, který jsme měli možnost sledovat, bylo očividné, že ani jeden z týmů prostě nechce vyhrát a tak zápas skončil 0:0. USA budou opět kompletní, nemají žádné absence.

Paraguay naopak nepřijela na Copa America jako velký favorit a první zápasy toto jen potvrdili. A dnes se bude chtít minimálně důstojně s turnajem rozloučit. I když vítězství by Paraguay posunulo dál. Bohužel však v posledním zápase přišla Paraguay o svého pravého záložníka Roméra.

USA hrají na domácí půdě a to bude rozhodující faktor. I vzhledem k tomu, že první zápas USA prohráli, tak dnes věříme, že zápas nevypustí. Navíc i za remízového stavu se bude muset Paraguay  tlačit dopředu a tak gól z proti útoku bude viset ve vzduchu až do posledních vteřin.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 2,10

—————

Zpět