Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Valencia CF vs Villarreal CF

01.05.2016 20:30

Španělsko -> Primera Division       FREE ČLÁNEK!

 

Dnešní poslední zápas La Ligy nám nabízí zajímavý souboj. Valencia doma přivítá tým, který stále bojuje na dvou frontách. Valencie tento rok prochází takovou transformací. Po neúspěšném tažení podzimní Ligou mistrů se tým propadl i v tabulce domácí soutěže. Nyní se však již opět nachází a pozici těsně pod pohárovými místy. Valencia je v tabulce osmá a na sedmou Sevillu ztrácí 8 bodů. Tu dnes čeká souboj v Espanyol a tak je zde teoretická možnost si stále udržet naději na pohárovou Evropu. Dnes budou domácím chybět:

obránce José Gayá (20 zápasů, 0 gólů)

záložník Sofiane Feghouli (21 zápasů, 0 gólů)

záložník Zakaria Bakkali (16 zápasů, 1 gól)

 

Villarreal sedí v závěsu za velkou trojící španělské La ligy. Ještě před pár týdny měl pohodlný náskok na pátou Celtu Vigo. Dnes je však tento rozdíl pouhé 4 body. Rozdíl mezí čtvrtým a pátým místem ve Španělsku je kvalifikace o Ligu mistrů a přímý postup do Evropské ligy. Villarreal však také ve čtvrtek odehrál úspěšný domácí zápas s Liverpoolem, v rámci evropské ligy, když zvítězil v nastaveném čase 1:0. Již ve čtvrtek jej čeká odveta v Anglii. Dnes budou Villarrealu chybět:

obránce Jaume Costa (od 30.4., 18 zápasů, 1 gól)           

obránce Eric Bailly (od 30.4., 24 zápasů, 0 gólů)

záložník Tomás Pina (od 30.4., 27 zápasů, 0 gólů)            

záložník Jonathan dos Santos (od 30.4., 24 zápasů, 0 gólů)

útočník Léo Baptistão (24 zápasů, 3 gólů)

 

Nabízí se zde výhra Valencie, protože Villarreal má starosti spíše s Evropskou ligou a tak je možné, že některé absence jsou z důvodu odpočinku a přípravy na Liverpool. Jenže je otázkou jako moc si chce nechat Villarreal nechat dýchat na záda Celtu vigo. Valencie má určitě svou sílu, zejména doma, kde v posledních dvou zápasech porazila Sevillu 2:1 a Eibar 4:0. Sázka na jistotu je však neprohra domácích

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,33



 

—————

Zpět