Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Villarreal CF vs. Liverpool FC

28.04.2016 21:05

Evropa -> Evropká liga      FREE ČLÁNEK!!!

V dalším semifinálovém duelu Evropské ligy se nám představí přemožitel pražské Sparty. Villarreal velmi suverénně postupuje Evropskou ligou. V této soutěži doma gól neinkasoval, ale to pouze do zápasu se Spartou. Tu nakonec Villarreal porazil doma jen těsně 2:1 a pak v Praze na Letné 4:2. Venku to však je s Villarrealem o poznání horší. V této soutěži na hřištích soupeřů tým klopýtl například ve Vídni proti Rapidu 1:2 a pak v posledním zápase základní skupiny v Plzni 3:3. Před Spartou se utkal Villarreal s Leverkusenem výsledky byli domácí vítězství 2:0 a v odvetě v Německu remíza 0:0. Dnes budou Villarrealu chybět:         

útočník Nahuel Leiva (19 zápasů, 0 gólů)

útočník Léo Baptistão (24 zápasů, 3 góly)

 

Liverpool v Premier League již pomalu ztrácí šance na pohárovou Evropu. Počet týmů postupujících z ligy se sice rozšířil, ale poslední místo drží West Ham a má relativně přízniví los v posledních kolech. Ale i tak, vítězství v Evropské lize posílá tým do Ligy mistrů a o tu zde dnes jde. Liverpool si v Evropské lize poradil s Manchesterem United, když doma zvítězil 2:0 a na Old Trafford pak remizoval 1:1. V posledním kole vyřadil Dortmund po remíze v Německu 1:1 a vítězství na Anfield Road 4:3, gólem  Lovrena v 90.+1. minutě. Liverpool má obsáhlou marodku, dnes budou chybět:

obránce Joe Gomez B 5 0

záložník Emre Can M 29 1

záložník Jordan Henderson M 16 2

záložník Jordan Rossiter M1 0

útočník Danny Ings F 5 2

útočník Divock Origi F 16 4

Start nejistý:

obránce Nathaniel Clyne B 31 1

útočník Christian Benteke F 25 7

Není k dispozici:

obránce Mamadou Sakho B 22 1

 

Villarreal je čtvrtým týmem La Ligy se ztrátou 20 bodů na velkou trojkou. V posledních 3 zápasech nevyhrál. Drží sice pozici pro kvalifikaci o Ligu mistrů, ale na Celtu Vigo má již pouze 4 bodový náskok. O víkendu jej čeká důležitý zápas ve Valencii. Jurgen Klopp má útočnou filozofii a jak již naznačila Sparta, góly lze Villarrelu ve Španělsku dávat. Dnes tedy uvidíme dost gólů a neprohru Liverpoolu.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,50

—————

Zpět