Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Wales vs. Belgie

01.07.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016   

Dnes nás čeká druhý čtvrtfinálový zápas, a jak jsme včera čekali málo branek, tak dnes čekáme, že zas nějakou tu branku navíc od těchto dvou soupeřů uvidíme. Oba týmy totiž mají co nabídnout směrem dopředu. Jediný zápas, ve kterém nepadli +2,5 gólu byl poslední se Severním Irskem. Jinak ve všech třech zápasech ve skupinách +2,5 gólu padlo a to přesně. Wales je zde považován za významného outsidera, ale stačí se podívat na soupisku a každému musí být jasné, že Wales nepřivezl žádný béčkový tým. Současný národní tým Walesu není jen Gareth Bale (Real Madrid), ale také útočné opory týmů Premier League jako například Aaron Ramsey (Arsenal), Andy King (Leicester), Joe Allen (Liverpool). V obraně zase máme jména jako Ben Davies (Tottenham), James Collins (West Ham) nebo duo obránců Swansea Neill Taylor a kapitán národního týmu Ashley Williams.

Belgie, tak to je co jméno to hvězda, zde není moc co dodat. Za zmínku však stojí to, že jako národní tým nejsou tyto hvězdy vždy na stejné vlně. Dnes se teprve ukáže, jak dobře přijeli na Euro 2016 připraveni. V prvním zápase je totiž kvalitně připravení Italové k ničemu nepustili a belgické superstars prohráli 0:2. Další 3 soupeři dle nás nedosahovali ani zdaleka kvalit Walesu: Irsko 3:0, Švédsko 1:0 a v posledním utkání Maďarsko 4:0. Edin Hazard například odehrál proti Maďarům jeden z nejlepších zápasů kariéry, ale dokáže se prosadit i proti zkušenější obraně Walesu? Navíc je o Hazardovi známé, že jeho výkonnost má své výpadky. Uvidíme….

Podle nás se Belgičané budou určitě trápit podobně jako proti Italům. Jednotliví hráči jsou určitě kvalitnější než hráči Wales, ale fotbal je týmová hra. Wales má kvalitní tým a k tomu Gareth Bale je rozdílový hráč, kterého Belgie nemá. Dnes bude teprve ta pravá zkouška ohněm pro Rudé Ďábli. Podle nás se zde dnes dočkáme neprohry Walesu a i +2,5 gólu. Jako tip na vysoký kurz lze zkusit i +3,5 gólu. Avšak jako opatrný tip nám stačí zahrát si +1,5 gólu v zápase, protože i tento kurz se nám zdá být bookmakery nastaven příliš vysoko, ale vzhledem k vývoji zápasů na šampionát bookmakery chápeme-. Naší volbou tedy je +1,5 gólu v kurzu okolo 1,44...

 

 

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +1,5 gólu

Kurz: 1,48
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět