Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Wales vs. Severní Irsko

25.06.2016 18:00

Evropa -> Euro 2016         z balíčku EURO 2016!

V druhém duelu dnešního programu se můžeme těšit na pěkný ostrovní fotbal. Oba týmy mají poskládané kádry téměř výhradně z hráčů, kteří hrají na ostrovech. Wales ve skupinových zápasech ukázal, že zde není náhodou. Ve všech utkáních vždy padly 3 góly a v každém z nich dal Gareth Bale jeden gól a proto je také spolu s Moratou v čele tabulky střelců zde na Euru. V posledním zápase Wales jasně ukázal Rusům, kdo je na hřišti pánem a zvítězil 3:0 s převahou ve statistice držení míče, střelách, rozích i ofsajdech. Výhra nad Slovenskem 2:1 a prohra s Anglií zajistili postup Wales z prvního místa.

Severní Irsko je takovou spíše pohádkou O Popelce. V tabulce třetích týmů postoupili Severní Irové na úkor Turecka o skóre. Ve skupině dokázali uhrát 3 body v jediné výhře nad Ukrajinou. V zápasech s Polskem a Německem byli sice vyrovnaným soupeřem, ale vždy prohráli 0:1. Oba soupeři splnili povinnost a Ukrajina ačkoli podala bojovný výkon, tak bylo vidět, že kvalita v týmu v současné době již není.

 

Dnes lze tedy čekat opět mnoho gólů, ale nám bude stačit +1,5 v kurzu okolo 1,75. Můžeme však vidět i výsledek typu 3:1, protože ani jeden z těchto soupeřů nebude hrát obranný fotbal. Konec konců ostrovní, kde snad kromě Chelsea není mnoho klubů s obranným stylem hry.

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +1,5 gólu

Kurz: 1,67
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

—————

Zpět