Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Wales vs. Slovensko

11.06.2016 18:00

Evropa -> EURO 2016     !!! Z BALÍČKU EURO 2016!!!

 

Wales skončili ve své kvalifikační tabulce na druhém místě jen těsně za favorizovanými Belgičany. Dalšími týmy v tabulce byli v konečném pořadí Bosna a Hercegovina, Izrael, Kypr a Andorra, která získala 0 bodů a tak na špici tabulky bylo docela těsno. Belgie 23 bodů, Wales 21 a Bosna 17. V posledních utkáních Wales remizovali doma s Izraelem 0:0, v Bosně pak prohra 0:2 a nakonec v posledním utkání si pojistili druhé místo domácí výhrou nad Andorrou 2:0. Jednoznačnou hvězdou týmu je Gareth Bale, který nepotřebuje bližšího představení.

Slováci přijeli na Euro plní nadšení a entusiasmu, který byl pouze podpořen přípravným utkáním v Německu, kde porazili silné Němce 3:1. V kvalifikační skupině dokázali Slováci doma zaskočit i Španěly 2:1, kteří byli po MS 9. října 2014 ještě v trochu rozpačitém a unaveném stavu. Odveta 5. září 2015 již byla jednoznačnou záležitostí a Slováci prohráli 0:2, když jejich držení míče bylo pouhých 25% a celkový počet střel na branku bylo 5, Španělé pálili 17 krát.

Slovensko má kvalitní kádr a několik hráčů dokonce v top evropských týmech. Wales na druhé straně má o něco kvalitnější tým, ale nic výrazného. V této skupině se před turnajem spíše počítá s velkým bojem o druhé místo, protože Anglie po dlouhé době přijela na turnaj s vysokými ambicemi a vysoce kvalitním a zkušeným kádrem. Proto tento zápas bude velkým předznamenáním dalšího vývoje skupiny. Gareth Bale je rozdílový hráč podobně jako je jeho kolega z Realu Madrid Ronaldo. Oba týmy se spokojí s remízou, ale vzhledem k Baleovi musíme volit neprohru Walesu.

 

!!! Žádost o více informancí a objnávku balíčku Euro 2016 !!!

zde

 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,53

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

—————

Zpět