Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


West Ham United F.C vs. Manchester United F.C.

13.04.2016 20:00

Anglie -> FA Cup

 

 

Kdo nás sleduje již delší dobu, tak ví, že poháry netipujeme rádi a vybíráme si jen výjimečně. Dnes se podíváme na odvetu čtvrtfinále anglického FA Cupu. West Ham se vůbec naposledy představí v Upton Parku v rámci FA Cupu, protože tým se příští rok stěhuje do Olympic Stadium. Tato rozlučková sezóna pod novým manažerem Slavenem Biličem se extrémně povedla. West Ham je v Premier League na 6. místě jen o bod právě za Manchesterem United. V FA Cupu má šanci dnes postoupit do Semifinále, které se bude hrát ve Wembley Stadium a dnešní postupující narazí na Everton.

 

Manchester United má v této sezóně relativně dobrou formu, manažer Van Gaal ve spolupráci Ryanem Giggsem dohromady kvalitní tým. V Premier League je Manchester United na 5. místě se skóre 39:30, ale West Ham má například skóre 52:40 a čtvrtý Manchester City dokonce 58:33. První zápas doma na Old Trafford Rudí Ďábli zvládli pouze remizovat 1:1. Držení míče měli 61% a ve střelách na branku zvítězili 18:12, ale ve střelách mezi tyče to již bylo 2:3.

 

V Upton Parku jsou Kladiváři vždy nebezpeční. Navíc o víkendu prohráli 0:3 na White Hart Lane a v kabině, i z důvodu nejistoty o budoucnost týmu, nyní nepanuje úplná pohoda. Rozdílné psychické rozpoložení týmů bude dnes rozdílem a navíc Premier League má vždy přednost. O víkendu čeká ManU domácí zápas s Aston Villou a tam budou 3 body povinnost! Proto dnes budou mít Kladiváři navrch.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,50
 
 

Pepa Hazardér

Tip: 1

Kurz: 2,75

 

—————

Zpět