Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Anglie vs. Island

27.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016   

Anglie vs. Island

Zde máme další zápas velkého favorita proti velkému outsiderovi. I když zde srovnání sil nebude takové jako ve včerejších třech zápasech, ale bude se spíše podobat zápasu Wales vs. severní Irsko, který jsme analyzovali zde. Anglie v sobě skrývá velký útočný potenciál, který zatím nebyl v bojích ve skupinách příliš znát. V úvodním zápase s Ruskem sice měli Angličané velkou herní převahu, ale byli schopni trefit pouze jediný gól a v nastaveném čase byl tento počin potrestán gólem Ruska a srovnáním stavu na konečných 1:1. V zápase s Walesem v poločase dokonce prohrávali 0:1, ale pak přišel na plac Vardy a nic neponechal náhodě. V 56. minutě srovnal na 1:1 a tentokrát v nastaveném čase to byla Anglie, které pozdním gólem Daniel Sturridge v 90+2. minutě upravil skóre v její prospěch. V posledním zápase přišlo na řadu Slovensko. Zápas, ve kterém už Anglii o nic nešlo, stačila remíza a potup byl jistý. Tentokrát v základu nastoupili vedle sebe Stturridge, Vardy, Lallana. V prvním poločase byli útoky Anglie nebezpečné a hrozili z každé pozice. Ve druhém poločase šel na hřiště Rooney a opět vše zpomalil. Po jeho příchodu už bylo jasné, že Anglie gól nedá i přes územní převahu.

Island by v kvalifikaci úhlavním soupeřem České republiky. Na tomto šampionátu se však islandská mašina lehce zpomalila. Ve skupině však Island měl proti sobě silné Portugalsko a vždy nebezpečné Maďary. V obou zápasech dokázali uhrát remízu 1:1. Zejména s Portugalci však nebyli lepším týmem. V druhém zápase vedli sice 1:0 gólem z penalty ve 40. minutě, ale opět nebyli na hřišti lepším týmem a Maďaři srovnali v 88. minutě, sice vlastním gólem Saeverssona, ale bylo to logické vyústění držení míče 67%. Dokonce i proti jednomu z outsiderů turnaje Rakousku byli horším týmem a hřišti, a kdyby v 37. Minutě Dragovic proměnil za Rakušany penaltu, možná by tento zápas nezvládli, nebo při nejlepším uhráli remízu. Zápas však nakonec zvládli a tři body za vítězství 2:1 urval v 90+4. minutě pro Islanďany  Traustasson.

 

Nám se zdá, že Island v průběhu kvalifikace se spíše zhoršoval. Na turnaj se sice probojoval, ale nepřivezl si sem nikterak oslnivou formu. V Anglických zápasech zase vždy dva góly padly. Pokud nehraje Rooney, pak jich padá na hřišti víc. Takže těžká volba. Vsadit výhru Anglie kurz 1,50? Vsadit +1,5 gólu kurz 1,67? Nebo vsadit v zápase +2,5 gólu za 2,30? Máme za sebou velmi úspěšný víkend tipování a tak máme nutkání vsadit všechny tři tipy, ale…! Je třeba se držet při zemi, vyvarovat se co nejlépe magickému kurzu 1,50 a držet se stabilně našeho sázkového systému Jan E. A proto tedy doporučujeme a do verifikace dáváme pouze tip +1,5 gólu, protože dokud není Rooney na hřišti, tak góly padají.

 

 

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +1,5 gólu

Kurz: 1,51
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět