Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Francie vs. Rumunsko

10.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016

 

A JE TO TADY!!!! Dnes nám to začíná! Souběžně hrající Copa America nyní doplňuje i Euro 2016. Úvodní zápasy na šampionátech bývají málo gólové, to nám dokázala i již zmíněná Copa America, když v prvních 4 zápasech padli pouze 3 góly a z toho 2 zápasy skončili 0:0. My však cítíme, že dnešek bude jiný. Francie v posledních 5 přípravných zápasech prohrála jen jednou a to v Anglii 0:2. Poté následovalo Niozemsko 3:2, Rusko 4:2, Kamerun 3:2 (článek zde) a Skotsko 3:0. Jak jsme psali v již zmíněné analýze, tak útočný potenciál francouzského týmu je obrovský. Konec konců výhru 3:2 zařídil Payet z přímého kopu dělovkou ze zhruba 30 metrů přímo do brány, kde brankář již neměl šanci. Takže Francie může útočit ze všech stran, za všech situací, prostě v jakýkoliv moment. V bráně má pak tým skvělého brankáře Tottenham Hotspur, Hugo Llorise.

Rumunsko skončilo v kvalifikační skupině na druhém místě za Severním Irskem. Ve skupině mělo mimo Iry ještě Maďary (3.), Finy (4.), Faerské Ostrovy (5.) a Řecko (6). Celkové skóre v 10 zápasech bylo 11:2 a jinak by se dalo Rumunsko také přezdívat Mistr remíz. V posledních 5 kvalifikačních utkáních uhráli Rumuni 4 remízy, porazili pouze v posledním zápase Faerské ostrovy venku 3:0. V tomto trendu pak Rumuni pokračovali i v přátelských utkáních, kterých se odehrálo 6 a z toho 3 skončili remízou: Itálie 2:2, Španělsko 0:0, DR Kongo 1:1. V ostatních utkáních pak prohráli Rumuni doma s Ukrajinou 3:4, porazili doma Litvu 1:0 a nakonec si 3. Června zahráli doma s Gruzií a zvítězili 5:1.

Zde není co pochybovat o favoritovi. Francie má skvělou formu a ani přes tlak prvního zápasu v domácím prostředí dnes zkušený tým nezaváhá. Kurz na výhru domácích je dost nízký a tak jsme museli hledat vhodnější sázku. A to si myslíme, že je počet gólů domácích +1,5 v danou chvíli na Tipsportu v kurzu 1,52.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: Francie počet gólů +1,5 gólu

Kurz: 1,52

—————

Zpět