Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Liverpool FC vs. Villarreal CF

05.05.2016 21:05

Evropa -> Evropská liga     FREE ČLÁNEK!

 

Minulý týden se hrálo první kolo semifinálových zápasů Evropské ligy. A dnes se můžeme těšit na odvety. Domácí si přivezli ze Španělska prohru 0:1. Zápas jsme analyzovali zde. O víkendu Liverpool prohrál na hřišti Swansea 1:3. V anglické Premier League jsou tedy Reds téměř bez šancí na pohárovou Evropu, protože na šestý West Ham ztrácí 4 body. Pokud dnes zápas zvládnou, pak si zahrají finále proti lepšímu celku druhého semifinále a v případě vítězství budou hrát Ligu mistrů. A to je pro Liverpool velká motivace. Absence na straně domácích:

obránce Joe Gomez (5 zápasů, 0 gólů)

záložník Jordan Henderson (16 zápasů, 2 góly)

záložník Jordan Rossiter (1 zápasů, 0 gólů)

útočník Danny Ings (5 zápasů, 2 góly)

útočník Divock Origi (16 zápasů, 4 gólů)

Není k dispozici:

obránce Mamadou Sakho B 22 1

 

Villarreal si v neděli výhrou 2:0 ve Valencii zajistil jistou kvalifikaci o Ligu mistrů a to i se zabijákem na lavičce. Útočník Bakambu, který v této sezóně Evropské ligy nastřílel 9 gólů, zůstal mezi náhradníky. S Neapolí zvítězil Villarreal 1:0 a pak v Itálii uhrál remízu 1:1. S Leverkusenem byl průběh podobný, doma 2:0 a venku remíza 0:0. Absence na straně Villarrealu:

ŽÁDNÉ

 

Villarreal je na tuto situaci zvyklí a do odvety si přivezl přesně takový výsledek, jaký potřeboval. Jenže družina Jurgena Kloppa je zatím nejsilnějším soupeřem, na který španělský tým narazil. Už v prvním zápase bylo vidět, že má Liverpool zápas pod kontrolou. Jediný gól padl až v nastaveném čase. Dnes v domácím prostředí Liverpool uspěje a zvítězí.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,62

 

 

 

 

—————

Zpět