Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Shamrock Rovers vs. Rovaniemi

30.06.2016 21:00

Evropa -> Evropská liga           FREE ČLÁNEK!!!

 

Shamrock Rovers hrají i tento rok o špičku tabulky nejvyšší irské soutěže. V přípravě na tento zápas v pátek 24. června remízovali v domácí soutěži s Cork City doma 0:0, článek zde. Irská Premier Division nepatří mezi top v Evropě, ale to ani ta finská. V posledních 5 ligových zápasech prohráli Rovers pouze ve Wexfordu 0:2, ale jinak nedají nic zadarmo a doma neprohrávají. Absence Shamrock Rovers lze odvodit z našeho pátečního článku.

Rovaniemi jsou také v popředí finské nejvyšší soutěže. Podobně jako Rovers v posledních 5 ligových utkáních prohráli pouze jednou. Finská soutěž až na dva týmy je velmi vyrovnaná a nepadá v ní mnoho gólů. Hlavním úkolem hostí bude tedy neprohrát, optimálně neinkasovat gól.

Rovianiemi sledujeme sice jen okrajově, ale irskou soutěž máme mezi oblíbenými a tak dle nás Rovers prostě doma neprohrají. Mají i potenciál vyhrát vysoko, ale to si nedovolíme tipnout. Rovaniemi má v lize po 14 kolech skóre 16:14, tedy 2,14 gólu na zápas. Rovers mají v domácí soutěži po 16 kolech skóre 21:12, tedy 2,06 gólu na zápas a to zejména díky kvalitní obraně. Podobně jako v úterý v zápase St. Patricks, článek zde, vidíme tento zápas jako 1:0 pro domácí. Nám však stačí kurzově neprohra, protože přeci jen 66% možností pokrytých v kurzu okolo 1,40 je dobré.

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,39
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět